Promocions

*Los precios que aparecen en las promociones son válidos salvo error tipográfico y están sujetos a posibles cambios. Consulta con nosotros para confirmarlos y poder beneficiarte siempre de la mejor oferta.

TECHNO VERMUT FIESTA ON TOUR

des del al

Junt amb Vermouth Padró & Co i posant música el conegut deejay i productor André Vicenzzo, arriba el Techno Vermut Fiesta On Tour. Si vols gaudir de la millor música electrònica del moment i passar una bona estona amb els teus amics prenent un vermouth, no et pots perdre la nostra proposta.

Tarraco Center surt de ruta amb el Nou Ford Fiesta. Durant l’agost, portem el cotxe a diferents ciutats del territori amb un vermut electrònic, on podràs veure, tocar i sentir el Nou Fiesta. Acompanya’ns amb el Techo Vermut Fiesta on Tour a Valls, Cambrils i Tarragona.

12 d’agost a les 12h – Plaça El Pati (Valls)

19 d’agost a les 12h – Passeig de les Palmeres (Cambrils). SUSPÈS.

26 d’agost a les 11h – Plaça Verdaguer (Tarragona)

T'esperem a Tarragona aquest dissabte dia 26!

Sol·licitar informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer estadístiques del comportament dels usuaris en aquest lloc web i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre cookies aquí ×