Promocions

*Los precios que aparecen en las promociones son válidos salvo error tipográfico y están sujetos a posibles cambios. Consulta con nosotros para confirmarlos y poder beneficiarte siempre de la mejor oferta.

CARROSSATS EXPRESS A TARRACO CENTER

Has de muntar un negoci de càtering i necessites la caixa frigorífica per començar a treballar d'aquí a 15 dies? Ets Autònom i has de fer un repartiment amb urgència? Estàs fart d'haver d'esperar per poder gaudir del teu vehicle carrossat? No et preocupis més. Tarraco Center té la solució. Ford s'ha posat al dia en aquest sentit creant un ambiciós programa per oferir vehicles ja carrossats o transformats clau en mà.

Hem reduït els terminis de lliurament en la nostra gamma de vehicles comercials carrossats o transformats, ja que comptem amb un estoc suficient de determinats vehicles. Aquells carrossats que major sortida tenen al mercat espanyol, es podran lliurar en un termini màxim de 10 dies. És a dir, podrem satisfer de forma gairebé immediata les necessitats de determinades àrees de negoci.

Algunes solucions del model Transit en la seva configuració xassís cabina són les següents:

- Caixa oberta: usada per transportistes de càrregues voluminoses com vidres i miralls.

- Caixa oberta amb lona: càrrega general que necessitin tapar la mercaderia, transport de fruites.

- Caixa tancada: solen ser l'opció d'aquells que dediquen a la missatgeria, distribució de mobles i múltiples productes ja que aquestes caixes aïllen la càrrega de l'exterior (pols, humitat).

- Caixa tancada "Semitautliner": són caixes de lones amb alces laterals d'acer ideal per a la càrrega de material pels laterals amb una major resistència que el "tautliner".

- Caixa tancada "Tautliner": mateix ús que les "semitautliner".

- Caixa isoterm o frigorífica: l'opció de les empreses de càtering, esdeveniments, transport de medicaments, i tot aquell producte que necessiti mantenir una temperatura constant.

- Caixa tipus bolquet: usat per a empreses que realitzen obres, jardineries, empreses de manteniment de carreteres o qualsevol activitat que requereixi el transport de materials que precisin d'un sistema basculant per descarregar.

Aquestes caixes obertes poden ser fabricades en alumini, xapa, plywood, sandvitx o polièster.

En definitiva, oblida't d'haver d'esperar 40 dies per poder iniciar el teu negoci o realitzar aquest transport que tant et urgeix. Tarraco Center t'ofereix el teu carrossat express per a qualsevol situació, fet a la teva mida.

Sol·licitar informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer estadístiques del comportament dels usuaris en aquest lloc web i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre cookies aquí ×