Promocions

*Los precios que aparecen en las promociones son válidos salvo error tipográfico y están sujetos a posibles cambios. Consulta con nosotros para confirmarlos y poder beneficiarte siempre de la mejor oferta.

AUTOKOLECCIÓ: ELS VEHICLES D'OCASIÓ DE TARRACO CENTER

AUTOKOLECCIÓ és la divisió de vehicles d'ocasió de Tarraco Center, el concessionari oficial Ford de Tarragona i una de les empreses d'automoció referents del sud de Catalunya.

Més de 30 anys en el sector, assessorant i orientant a les persones en tot el que fa referència al seu vehicle, fan dels AUTOKOLECCIÓ de Tarraco center l'alternativa més segura i fiable a l'hora d'adquirir també un vehicle d'ocasió.

I és que gràcies a la solvència i el volum d'operacions que l'empresa gestiona, Tarraco Center posa a l'abast de tots els AUTOKOLECCIÓ: més de 300 cotxes seminous, de totes les marques i models, totalment revisats i garantits, i sempre a uns preus immillorables per a estalviar en la teva compra.

Sol·licitar informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer estadístiques del comportament dels usuaris en aquest lloc web i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre cookies aquí ×