Tornar

Tarraco Center, un any més amb el Club Bàsquet Tarragona

Tarraco Center renova l'acord de col·laboració amb el Club Bàsquet Tarragona. Des del 1984, Tarraco Center és el concessionari oficial de Ford a la Tarragona, i des dels seus inicis ha col·laborat activament amb l'esport de la ciutat i altres associacions del territori.

Amb aquest acord, Tarraco Center dóna suport logístic al CBT durant tot l'any, per facilitar el desplaçament dels seus jugadors. A més, ambdues parts surten beneficiades, ja que el CBT fa promoció de Tarraco Center per tot el territori.

Félix Nicolás, gerent de Tarraco Center es mostra orgullós de renovar la col·laboració, “la nostra intenció és poder ajudar als clubs de Tarragona, el CBT està fent un esforç molt important perquè el bàsquet pugui seguir a Tarragona a un nivell molt alt”.

Per a Aleix Boada, director general del Club Bàsquet Tarragona, la renovació de la col·laboració és una gran notícia “estem molt contents de poder comptar amb ells, és molt bo per a l'esport que existeixin empreses amb el grau de compromís amb l'esport com Ford Tarraco Center”. Pel CBT, Ford Tarraco Center soluciona una necessitat clau en l'esport professional.

Descarregar arxiu amb més informació

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Jaguar XE 2.0 AJ200D Diesel Auto RWD XE Prestige
Jaguar XE 2.0 AJ200D Diesel Auto RWD XE Prestige
KM: 16.400 | Any 2015
31.900 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Nissan NP300 Pick Up 4X4 Doble Cabina Comfort
Nissan NP300 Pick Up 4X4 Doble Cabina Comfort
KM: 42.884 | Any 2011
15.990 € 15.000 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
FORD PROTECT SERVICE
FORD PROTECT SERVICE
Ford Protect Service Plan es el nuevo programa de mantenimiento de Ford que cubre todos los trabajos correspondientes a las revisiones oficiales recomendadas por Ford
veure més
Feel.Every.Fiesta.Moment.
Feel.Every.Fiesta.Moment.
El Nuevo fiesta es para ti
veure més
Ford Ranger
Ford Ranger
¿Difícil? Si, ¿Inaccesible? Nunca
veure més