Tornar

Tarraco Center continua al costat del CBT

En un acte celebrat el dimecres 24 de gener, els jugadors i cos tècnic del primer equip del Club Bàsquet Tarragona han visitat les instal·lacions de Tarraco Center per revalidar la col·laboració de l'empresa amb el club. A l’acte també han assitit per part de Tarraco Center, el gerent, Félix Nicolás i Judith Bernad, responsable de màrqueting. Per part del Club Bàsquet Tarragona ha assistit el seu president, Jacint Rodríguez, i Aleix Boada, director general de l’entitat.

Fa molts anys que Tarraco Center és patrocinador oficial del Club Bàsquet Tarragona, una col·laboració que referma el compromís de Tarraco Center amb el territori de Tarragona i amb la promoció del bàsquet, com a model de vida saludable i eina per transmetre valors positius a la societat.

Gràcies a l'acord entre ambdues entitats, els jugadors del Club Bàsquet Tarragona poden comptar amb vehicles de cortesia durant tota la temporada, fent possible els desplaçaments dels jugadors. A més, enguany també deixa a disposició del club un vehicle per facilitar els desplaçaments als partits del primer equip.

Aleix Boada, director general del Club Bàsquet Tarragona, ha comentat que “l’ajut de Tarraco Center és molt important per al nostre dia a dia, és necessari per a nosaltres poder seguir amb ells”. Aleix Boada ha valorat positivament que Tarraco Center continuï al costat del CBT durant tants anys “la veritat és que s’agraeix molt que una empresa tan forta com Tarraco Center ens faci costat tant de temps, el seu vincle amb la ciutat i amb el nostre club és molt fort, i nosaltres estem molt agraïts”

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Toyota Aygo 1.0 70 x-cite
Toyota Aygo 1.0 70 x-cite
KM: 69.614 | Any 2016
8.990 € 8.000 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Ford Fiesta 1.25 Duratec 60kW (82CV) Trend 5p
Ford Fiesta 1.25 Duratec 60kW (82CV) Trend 5p
KM: 36.963 | Any 2017
10.990 € 9.990 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
Ford Renting
veure més
Ford Performance Parts
Ford Performance Parts
Podràs definir l'acabat esportiu del teu cotxe de la gamma Performance de Ford: Mustang, Festa ST i Focus RS / ST
veure més
Nuevo Ford Fiesta Active por 109€/mes
Nuevo Ford Fiesta Active por 109€/mes
Vive cada momento. Vive Crossover de Ford.
veure més