Tornar

Coneix Tarraco Center Ford Store

Aquest mes hem estrenat un nou concepte de concessionari: Tarraco Center Ford Store. Es tracta de molt més que una botiga de cotxes. Tarraco Center Ford Store pretèn convertir la compra d’un vehicle en una experiència única.

El client d’avui, quan entra per la porta del concessionari, ja ha fet una investigación prèvia a través de la xarxa, i sap a la perfecció què vol. A més, tots estem a l’última en noves teconolgies i cada dia hi convivim. Per això, a Tarraco Center Ford Store, posem a l’abast dels nostres clients tota una sèrie d’eines tecnològiques que li faran molt més còmoda i plaent la compra del vehicle. Sabem que el món digital està present en la vida dels nostres clients i volem que també ho estigui en un moment important, com és la compra d’un vehicle.

Així doncs, la botiga Ford Store presenta tot un seguit de canvis, tant en la seva decoració com en la forma d’atenció dels seus venedors. Només entrar, trobem una recepció amb un gran “hola”que ens dóna la benvinguda. A continuació, entrem a la zona d’exposició on hi trobem diferents zones. Per exemple, hi ha una zona de “relax” on el client pot esperar a ser atès mentre pren un cafè, o l’espai “descobreix Ford” que disposa de tauletes tàctils i una gran pantalla per a què el client configuri el seu vehicle o simplement pasi una estona entretingut veient vídeos. Un altre dels canvis que podem apreciar a la botiga és la desaparició dels faristols amb impresos al costat de cada vehicle i han estat substituits per tauletes. Però sense dubte, el que crida més l’atenció és la gran pantalla mural que trobem al bell mig de la botiga on hi podem veure vídeos sobre la tecnología dels nostres vehicles Ford. A més, els cotxes estan exposats en diferents espais especialitzats on veure’ls, tocar-los, entrar-hi… és encara més agradable que fins ara.

Cal destacar, a més, que el client de Ford continuament estarà acompanyat per un dels nostres assessors, els quals han estat formats durant mesos per fer de la compra d’un vehicle Ford una experiència inolvidable. La combinació entre món virtual i món real és l’essència de Ford Store.

Per sort, Tarraco Center ha pogut formar part dels pocs concessionaris Ford d’arreu d’Espanya que han estat triats per ser Ford Store i poder gaudir del privilegi de vendre cotxes Premium com poden ser el Mustang i el Mondeo Vignale, entre d’altres.

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Ford Mustang 5.0 Ti-VCT V8 307kW Mustang GT A.(Conv.)
Ford Mustang 5.0 Ti-VCT V8 307kW Mustang GT A.(Conv.)
KM: 2.000 | Any 2017
48.500 € 46.000 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Ford B-MAX 1.5 TDCi 75 Trend
Ford B-MAX 1.5 TDCi 75 Trend
KM: 116.141 | Any 2013
9.490 € 8.990 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
FORD PROTECT SERVICE
FORD PROTECT SERVICE
Ford Protect Service Plan es el nuevo programa de mantenimiento de Ford que cubre todos los trabajos correspondientes a las revisiones oficiales recomendadas por Ford
veure més
Queremos el mejor neumático para tu vehículo porque pensamos en tu seguridad.
Queremos el mejor neumático para tu vehículo porque pensamos en tu seguridad.
Ofrecemos una amplia gama de neumáticos con precio todo incluido
veure més
FORD MONDEO HYBRID LIMITED EDITION
FORD MONDEO HYBRID LIMITED EDITION
Inteligencia emocional
veure més