Tornar

Èxit de vendes a la 1ª ExpoFira del Km0

Diumenge es va posar punt i final a la 1ª ExpoFira del KM0 a FiraReus amb més de 250 vehicles venuts. Es tracta de la primera edició d’aquesta fira i ha estat tot un èxit. Del’1 al 4 de març, més de 5.000 persones s’han apropat al recinte firal per a conèixer de primera mà les ofertes dels més de 500 vehicles exposats.

Ja des de dijous a primera hora del matí, van ser molts els interessats que no es van voler perdre la cita. A mesura que anaven passant les hores, augmentava l’afluència de gent, fins a arribar a concentrar més de 2.000 persones només el dissabte. Ràpidament es podien veure cartells de “Venut” en la majoria de vehicles, i és que més de la meitat dels 500 cotxes que hi havia exposats es van vendre. Van ser molts els visitants que van venir de diferents indrets de Catalunya: Lleida, Manresa, Girona, Terres de l’Ebre, etc.

El balanç de l’organització és molt positiu. “Hem superat totes les expectatives”, remarca Fèlix Nicolàs, en representació de NIMA Grup d’Automoció, qui va organitzar la iniciativa. La idea de l’ExpoFira del KM0 va sorgir fa uns mesos amb la intenció de crear un nou format en la venda de vehicles Km0 i gerència. ”Ens sentim molt satisfets de la feina feta i, sobretot, de la resposta del públic. Les xifres que deixa l’esdeveniment són realment bones. La 1º ExpoFira del Km0 a FiraReus ha sigut un gran èxit”, afegeix.

Aquesta fira confirma la tendència a l’alça de la venda de vehicles Km0 i seminous, un mercat en ple creixement. Així doncs, després de l’èxit aconseguit, els organitzadors creuen que l’any vinent s’ha de consolidar l’ExpoFira del Km0. De fet, ja estan treballant en les properes dates.

A la fira hi van participar els concessionaris del grup a la província de Tarragona (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction), els quals van oferir vehicles amb descomptes que arribaven al 40% i han atret tot tipus de perfils, des d’aquells que buscaven una oportunitat fins els que volien un vehicle premium a un preu més assequible.

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Peugeot 208 5P STYLE 1.2L PureTech 110
Peugeot 208 5P STYLE 1.2L PureTech 110
KM: 21.397 | Any 2016
10.500 € 9.500 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Volkswagen Golf Edition 1.6 TDI BMT
Volkswagen Golf Edition 1.6 TDI BMT
KM: 42.325 | Any 2015
12.750 € 12.000 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
Ford Renting
veure més
Nuevo SUV Ford EcoSport por 13.990€
Nuevo SUV Ford EcoSport por 13.990€
Salvájemente urbano.
veure més
Banner Km0
Banner Km0
Banner Km0
veure més