Tornar

Èxit de vendes a la 1ª ExpoFira del Km0

Diumenge es va posar punt i final a la 1ª ExpoFira del KM0 a FiraReus amb més de 250 vehicles venuts. Es tracta de la primera edició d’aquesta fira i ha estat tot un èxit. Del’1 al 4 de març, més de 5.000 persones s’han apropat al recinte firal per a conèixer de primera mà les ofertes dels més de 500 vehicles exposats.

Ja des de dijous a primera hora del matí, van ser molts els interessats que no es van voler perdre la cita. A mesura que anaven passant les hores, augmentava l’afluència de gent, fins a arribar a concentrar més de 2.000 persones només el dissabte. Ràpidament es podien veure cartells de “Venut” en la majoria de vehicles, i és que més de la meitat dels 500 cotxes que hi havia exposats es van vendre. Van ser molts els visitants que van venir de diferents indrets de Catalunya: Lleida, Manresa, Girona, Terres de l’Ebre, etc.

El balanç de l’organització és molt positiu. “Hem superat totes les expectatives”, remarca Fèlix Nicolàs, en representació de NIMA Grup d’Automoció, qui va organitzar la iniciativa. La idea de l’ExpoFira del KM0 va sorgir fa uns mesos amb la intenció de crear un nou format en la venda de vehicles Km0 i gerència. ”Ens sentim molt satisfets de la feina feta i, sobretot, de la resposta del públic. Les xifres que deixa l’esdeveniment són realment bones. La 1º ExpoFira del Km0 a FiraReus ha sigut un gran èxit”, afegeix.

Aquesta fira confirma la tendència a l’alça de la venda de vehicles Km0 i seminous, un mercat en ple creixement. Així doncs, després de l’èxit aconseguit, els organitzadors creuen que l’any vinent s’ha de consolidar l’ExpoFira del Km0. De fet, ja estan treballant en les properes dates.

A la fira hi van participar els concessionaris del grup a la província de Tarragona (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction), els quals van oferir vehicles amb descomptes que arribaven al 40% i han atret tot tipus de perfils, des d’aquells que buscaven una oportunitat fins els que volien un vehicle premium a un preu més assequible.

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Audi A3 sport edition 2.0 TDI Sportback
Audi A3 sport edition 2.0 TDI Sportback
KM: 4.445 | Any 2017
27.500 € 24.500 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Nissan X-TRAIL dCi 130CV (96kW) 4x4-i ACENTA
Nissan X-TRAIL dCi 130CV (96kW) 4x4-i ACENTA
KM: 64.568 | Any 2015
19.990 € 18.500 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Neumáticos al mejor precio
Neumáticos al mejor precio
Pon tu seguridad sobre ruedas. Conoce la amplia gama de neumáticos Ford Motorcraft en oferta.
veure més
CARROSSATS EXPRESS A TARRACO CENTER
CARROSSATS EXPRESS A TARRACO CENTER
Has de muntar un negoci de càtering i necessites la caixa frigorífica per començar a treballar d'aquí a 15 dies? Ets Autònom i has de fer un repartiment amb urgència? Estàs fart d'haver d'esperar per poder gaudir del teu vehicle carrossat? No et preocupis més. Tarraco Center té la solució. Ford s'ha posat al dia en aquest sentit creant un ambiciós programa per oferir vehicles ja carrossats o transformats clau en mà.
veure més
SOLO HASTA SEMANA SANTA NO PAGUES EL IVA
SOLO HASTA SEMANA SANTA NO PAGUES EL IVA
¿Estás preparando ya esa escapadita?
veure més